
آموزش تولید کیف کمری به چند روش
- نوشته شده توسط: تولیدی کیف یک
- 0 دیدگاه
کیف کمری یک وسیله مناسب برای قرار دادن لوازم شخصی و ضروری می باشد. که با استفاده از آن در هر مکانی می توانید، تمامی وسایل مورد نیاز خود را به همراه داشته باشید. از این رو در ادامه می توانید، نحوه دوختن کیف کمری دخترانه را مشاهده نمایید
دوخت کیف کمری با آموزش آسان و ساده
کیف کمری یکی از کیف های زیبا و جذاب است که مدل های متنوعی دارد و اغلب توسط دختران و پسران جوان مورد استفاده قرار می گیرد، این مدل کیف به علت راحتی حمل و نقل طرفداران زیادی دارد، حال اگر شما به دنبال یک کیف کمری زیبا و متناسب هستید و موفق به انتخاب مدل های موجود در بازار نشده اید، پیشنهاد می کنیم این مطلب را از دست ندهید و با آموزش دوخت کیف کمری آشنا شده و با این روش صاحب کیفی زیبا و خاص شوید.
آموزش دوخت کیف کمری بسیار زیبا
کیف ها در انواع مختلفی وجود دارند که در جنس های گوناگونی دوخته شده اند و بسته به نوع استفاده آن در مدل های متنوعی طراحی می شوند. کیف کمری از جمله انواع کیف می باشد که به دلیل سایزی که دارد بسیار راحت می باشد و با توجه به بسته شدن آن در قسمت کمر از لحاظ دسترسی سریع بسیار مناسب می باشد و نحوه دوخت بسیار آسانی دارد.
ری دارای جنس های مختلفی هم چون چرم، فوم، پارچه برزنتی، نمد و انواع پارچه های مختلف می باشد که در مدل های مختلفی با توجه به جنسیت افراد طراحی و دوخته می شود. این کیف یک وسیله بسیار مناسب برای گذاشتن و حمل وسایل ضروری و شخصی می باشد که قابلیت استفاده در هر جایی را دارد. کیف های کمری به دلیل جنبه های مختلفی از جمله حمل موبایل، کارت های اعتباری، لوازم کوچک و ضروری و بعضی وسایل مربوط به کار مورد استفاده قرار می گیرند و دوخت کیف ساده با این مدل طرفداران زیادی دارد.
دوخت کیف های کمری همچون دوخت کیف پول و کیف های دوشی با پارچه های مختلف از جمله چرم، نمد، مخمل و… انجام می گیرد و افراد با سلایق مختلف می توانند کیف دلخواه خود را تهیه کنند. همانطور که می دانید کیف کمری نوعی کیف یک طرفه است کاربردهای مختلفی دارد، حال اگر دارای هنر خیاطی هستید و تمایل دارید در خانه یک کیف کمری زیبا و شیک برای خود بدوزید پیشنهاد می کنیم که در ادامه همراه ما باشید و با نحوه دوختن کیف کمری با الگویی بسیار ساده و آسان آشنا شوید.
وسایل مورد نیاز :
- پارچه برزنتی
- قیچی
- چرخ خیاطی
- سوزن ته گرد
- زیپ
- سگک
- تسمه کوله پشتی
مشاهده محصولات تولیدی کیف کمری کلیک کنید
نحوه دوختن :
در مرحله اول ابتدا باید طبق الگوی مورد نظر پارچه را برش بزنید که دوخت این نوع کیف نحوه برش بسیار آسانی دارد، به طوری که شما می توانید به منظور این کار ابتدا پارچه موردنظر را دولا کرده و سپس الگوی کیف را بر روی آن قرار دهید و آن را کاملا فیکس کنید سپس با استفاده از قیچی بخش های مختلف آن را برش بزنید.
در روش دوختن این کیف در گام اول به سراغ زیپ کیف بروید و آن را با دقت بدوزید. به منظور راحت شدن عمل دوختن می توانید با استفاده از چند سوزن ته گرد ابتدا بر روی پارچه زیپ را کاملا ثابت نگه دارید و بعد آن را بدوزید.
در مرحله بعدی ابتدا سگک را به تسمه بدوزید و سپس آن را به پارچه وصل نمایید. در مرحله پایانی اقدام به دور دوزی کناره های کیف کمری به منظور محکم شدن دوختن کیف نمایید. تسمه انواع مختلف کیف کمری را در صورت تمایل می توانید از داخل کمربند شلوار خود عبور دهید تا علاوه بر بهتر بودن و فیکس بودن نحوه ایستای کیف کمری، حمل و نگه داری آن نیز راحت تر باشد.
روش ساخت کیف کمری ابزار
کیف ابزار کمری را میتوان از فروشگاهها خریداری کرد؛ اما در ادامه مطلب میخواهیم به روش خودمان یک کیف ساده و کاربردی با پارچه محکم و بادوام جین بسازیم.
مواد و وسایل موردنیاز کیف ابزار کمری
- 91 سانتیمتر پارچه جین
- 91 سانتیمتر بند کیف عرض 2.5
- سگگ بند کیف عرض 2.5
- نخ و سوزن
- سنجاق
- قیچی
- متر
- گچ خیاطی
- چرخ خیاطی
پارچه را در اندازههای زیر برش بزنید:
- 4 قطعه اصلی کیف ابزار در ابعاد 25×25 سانتیمتر
- 2 عدد جیب بزرگ در ابعاد 25×21 سانتیمتر
- 2 عدد جیب کوچک در ابعاد 17×17 سانتیمتر
- 2 عدد جیب تقسیم کننده در ابعاد 12×17 سانتیمتر
- 2 قطعه مرکزی کمربند در ابعاد 13.90×13.90 سانتیمتر
- 1 عدد جیب مرکزی در ابعاد 15×10 سانتیمتر
- 1 عدد نوار چکش در ابعاد 17.5×7.5
لبههای پارجههای برش خورده را حاشیه دوزی یا زیگزاگ دوزی کنید تا هنگام استفاده یا شستشو پارچه ریش ریش نشود.
( کیف های کمری پیشنهادی : )
دوخت قطعات اصلی کیف ابزار
هر دو جفت پارچههای مربع 25× 25 سانتیمتر را به هم وصل کنید.
لبههای یکی از جفت پارچههای مربع را به هم دوخته و بالای آن را باز بگذارید. سپس پارچه را پشت و رو کنید و قسمت باز آن را نیز بدوزید.
جفت دیگر پارچههای مربع 25×25 سانتیمتر را برداشته و به اندازه 7 سانتیمتر با فاصله 5 سانتیمتر از یک طرف بالای جیب برای دهانه جیب علامت بزنید. دورتادور جیب را به غیر از قسمت علامت خورده بدوزید. سپس جیب را پشت و رو کنید و لبهها را بکشید تا درز اضافی نیز به داخل برود. قسمت باز را ندوزید زیرا قرار است از آن برای دوخت نوار چکش استفاده کنیم.
دوخت و اتصال نوار چکش
نوار چکش 17.5×7.5 سانتیمتر را تا کرده و با 3 سانتیمتر درز اضافی بدوزید. یک طرف نوار را برای پشت و رو کردن آن باز گذاشته و نوار را پشت و رو کنید.
نوار را تا کنید و دو طرف لبههای آن را همانند تصویر به اندازه 1.20 سانتیمتر داخل درز جیب قرار داده و بدوزید. کوک درز در مراحل بعدی پنهان میشود.
اتصال قطعههای جانبی کیف ابزار
یک عدد از پارچههای برش خورده جیب بزرگ (21×25) را برداشته و لبه آن را به اندازه 1.20 سانتیمتر تا کنید و کوک بزنید. همین کار را با جیب کوچک (17×17) و جیب تقسیم کننده (17×12) نیز انجام دهید.
لبههای دوطرف و پایین جیبها را به اندازه 1.20 سانتیمتر تا کنید.
جیب کوچک و جیب تقسیم کننده را با لبه پایین جیب بزرگ بدون نوار چکش کنار هم قرار دهید
لبههای داخلی جیب کوچک و تقسیم کننده را روی جیب بزرگ کوک بزنید. (لبههای بیرونی و پایین جیبها را فعلا کوک نزنید.) جیب باریکتر را با 2 خط عمودی به 3 بخش تقسیم کنید.
جیب بزرگ را به یکی از قطعههای اصلی 25×25 سانتیمتری وصل کرده و دورتادور آن را کوک بزنید.
همین مراحل را با جیب بزرگ، کوچک، تقسیم کننده و جیب اصلی که به آن بند چکش وصل کردهاید تکرار کنید. جیبها را طوری بدوزید که اگر راست دست هستید بند چکش سمت راست و اگر چپ دست هستید سمت چپ باشد.
نکته: اگر چرخ خیاطی شما قادر به دوخت قسمتهای ضخیم پارچه نیست با دست آن را بچرخانید.
نصب جیبهای مرکزی
دو تکه پارچه مرکزی (13.90×13.90) سانتیمتری را به هم دوخته و قسمت بالای آن را باز بگذارید. سپس پارچه را پشت و رو کرده و روی لبهها دوخت بزنید. به اندازه 1.20 سانتیمتر از بالای جیب را تا کنید تا بالای جیب مشخص شود.
لبههای سمت راست و چپ و پایین جیبها را به اندازه 1 سانتیمتر تا کرده و روی جیب مرکزی 10×15 سانتیمتری قرار دهید و بدوزید.
بند کیف کمری را به اندازه کمر به اضافه 40 سانتیمتر اندازه گرفته و ببرید. دو قطعه سگگ را به دو طرف بند کیف وصل کرده و دوخت بزنید.
مرکز کمربند را اندازه گیری و علامت بزنید. جیب مرکزی را روی قسمت علامت خورده قرار داده و با سنجاق ثابت کنید. به طوری که لبه بالای جیب با لبه بالای کمربند همتراز باشد.
دو عدد جیب بزرگ را در دو طرف جیب مرکزی قرار دهید. به طوری که لبههای بالای جیب با لبه بالای کمربند همتراز و بند چکش به سمت بیرون قرار بگیرد.
در مرحله آخر جیبها را روی بند بدوزید و برای محکم کاری بیشتر یک ردیف دوخت دیگر هم کمی پایینتر بزنید.